Sundhed og træning

Har du styr på dine øvelser og får du fremgang i din træning?

Desværre er fitness efterhånden blevet til noget man læser om i bladene og hører om i tv og radio. Ikke mange centre har uddannet personale til rådighed i åbningstiden og hvis du vil have hjælp, koster det ekstra betaling.

I Søhuset Motionscenter lægger vi stor vægt på, at vores medlemmer får den rette vejledning, motivering og hjælp  uden at tage ekstra betaling for det.

Mange personer når aldrig de mål, som de håber på og får sjældent spurgt om hjælp.

Vi er overbevist om, at hvis de får nogle resultater og kan mærke hvor meget træning kan gøre for dem, at de vil elske at træne.

Alle har godt af at træne, uanset alder og skavanker, men desværre er mange personer alt for gode til, at finde på undskyldninger for, at lade være at træne. For meget arbejde, har ikke tid til det, jeg starter snart…. Undskyldninger er der nok af , men faktum er, at det er dit liv, din krop og kun DU kan gøre noget ved det. Hvorfor vente?

Hvem vil ikke have mere energi og overskud i hverdagen, tabe nogle kilo, få en stærkere krop, slippe for smerter og få et lykkeligere liv, med højere selvtillid og bedre selvværd.

Kontakt os i receptionen eller på telefon 8870 8879, hvis du har brug for hjælp.

VIGTIG INFORMATION 

Vores fysioterapi-klinik er åben mandag og torsdag 8.00 – 16.00. Derudover tilbyder vi udendørstræning og personlig træning.

KONSULTATION UNDER COVID-19
Vores telefoner er åbne mandag – torsdag kl. 8.00 -16.00 og fredag: kl. 8.00-14.00. RING 8870 8879 

UDENDØRSTRÆNING OG PERSONLIG TRÆNING
Vi tilbyder udendørs træning i mindre grupper. Læs mere

Vi tilbyder personlig træning. Læs mere
Vi tilbyder udendørs styrketræning. Læs mere

ONLINE LIVE TRÆNING
Vi tilbyder over 40 LIVE hold om ugen. Læs mere